banner175
Büyükşehir'e dev bütçe
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kasım ayı son toplantısında 2017 yılı bütçesi belirlendi. Bütçede 650 milyon lira gelir, 896 milyon 266 bin lira gider, 246 milyon 266 bin lira da borçlanma öngörülüyor.
2017 yılının yatırım yılı olacağını kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2017 yılı bütçesinin hayırlı olmasını diledi. Başkan Zolan, “Hedef 2017 yılında 2016 yılındaki gibi aynı kalitede hizmet üretmeye devam etmek. 2017 yatırım yılı olacak. Bütçe başkana emanet edilir. Bütçe belediyenin kalbi, imkanıdır. Bütçesi oluşmamış belediyeler yatırım yapamaz. Kabul edilen bu bütçemizi güzel hizmetler yapmak için kullanacağız. 2016 yılının bütçesinde gelir yüzde 72 gider yüzde 73 olarak gerçekleşti. Bu rakam belediye için güzel bir rakamdir. Şunu bilin ki; Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin vadesi gelip de ödenmeyen bir kuruş borcu yoktur” dedi. Bütçe oy çokluğuyla meclisin onayından gecti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku