banner175
Büyükşehir'in iftar sofrası Anafartalar'da
Denizli Büyükşehir Belediyesinin her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar programı Anafartalar Mahallesi’nde kuruldu. Anafartalar Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen iftar programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, mahalle muhtarları ve binlerce vatandaş katıldı. Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler mahalle sakinlerinin ramazanlarını tek tek tebrik etmesinin ardından vatandaşlarla aynı sofrada dua edip orucunu açtı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki iftar sonrası yaptığı konuşmada herkesin ramazanını tebrik ederek aynı sofrada buluşmanın çok önemli olduğunu söyledi. Ramazan ayının coşkusunu, heyecanını bu güzel sofralarda çok daha net bir şekilde hissettiklerini belirten Örki, “Bize zamanınızı ayırmanızdan dolayı, şu güzel ramazan akşamını bu büyük ailede bizlerle paylaşmanızdan ötürü her birinize teşekkür ediyorum. Allah’ım bizleri nice ramazan ayına kavuştursun” dedi.
 
Birlik ve beraberlik içinde
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise konuşmasına tüm vatandaşların ramazanını tebrik ederek başladı. Ramazan ayının ortasına geldiklerini belirterek, önce Kadir Gecesi’ne sonrasında ise bayrama hep beraber kavuşmayı dileyen Başkan Zolan, “Birlik ve beraberlik içinde bu güzel günlere hep beraber ulaşalım” dedi. Anafartalar Mahallesi ve bölgenin Denizli’nin her noktası gibi çok değerli olduğunu kaydeden Başkan Osman Zolan, geçmişte bölgede kendilerinden istenen doğalgaz, altyapı ve üstyapı gibi çalışmaları tek tek anlatarak, vatandaşların verdiği destekle birçok güzelliğe hep beraber kavuştuklarını belirtti.
 
“Çünkü biz kardeşiz”
 
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından seferber olduklarını, kendisinin 5 kez afet bölgesine gittiğini ve orada çok büyük acılar yaşandığını anlatan Başkan Zolan, “Büyükşehir olarak burada ne hizmet veriyorsak orada da aynı hizmeti veriyoruz. Çünkü biz kardeşiz. Eğer tek millet diyorsak, tek vatan diyorsak, tek bayrak diyorsak herkes birbirine sahip çıkmalı. Kimin neye ihtiyacı varsa yardıma koşmalı” diye konuştu. Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Pamukkale Belediyesinin de desteğiyle Hatay’da iftar programları yapıldığını kaydeden Başkan Zolan, “Orada her gün 10 bin kişiye iftar, 10 bin kişiye de sahur veriyoruz. Ben katılımınızdan dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Aynı sofrada buluştuk, birlikte iftarımızı açtık. Hepiniz Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku