banner175
Büyükşehir'in kadınlara özel etkinlikleri devam ediyor
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında birbirinden özel programlar düzenliyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu ve Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı ortaklığında “Kadın Uygarlıktır” adlı şarkılı şiir buluşması düzenlendi.
 
Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Muammer Kardeş, Denizli Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri ve kadınlar katıldı. Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Muammer Kardeş “Kadın şiirdir” diyerek, “Kadınlara bir çok sıfat yakıştırılabilir belki ama bence bir şairin gözünden kadınlara yakıştırılabilecek en güzel sıfat şiirdir. Çünkü kadınlar bütün güzellikleri ve uyumu barındırır” dedi.
 
KADINLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI
Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ise programa katılanlara teşekkür ederek, “Her güne farklı bir etkinlik yaptığımız program çerçevesinde bugün Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu ve konservatuarımızla Kadın Uygarlıktır buluşmasını gerçekleştiriyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Sanatsız kalan bir milletin, hayat damarlarından biri kopmuş demektir’ diyor. Buna inancımız sonsuz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programları çerçevesinde hazırladığımız sanat günlerini bugün burada şiirler ve şarkılar eşliğinde geçireceğiz” diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı ve Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Ahmet Nuri Çağdaş’ın seslendirdiği eserler eşliğinde okunan şiirler büyük beğeni topladı, kadınlar unutulmaz bir gün yaşadı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku