banner175
Büyükşehir'in nöbetçi ekipleri, vatandaşın ihtiyacına koşuyor
Denizli Büyükşehir Belediyesi, hafta sonları için alınan sokağa çıkma kısıtlamasında oluşturduğu nöbetçi ekiplerle 65 yaş üstü vatandaşlar ile acil ihtiyacı olan vatandaşların taleplerini giderdi. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri Büyükşehir ALO 153 hattını arayan söz konusu vatandaşların, sokağa çıkma yasağı kuralları ölçüsünde acil ihtiyaçları için seferber oldu. Belediyecilik hizmetlerini de aksatmadan sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentin 52 farklı bölgesinde görev yapan itfaiye istasyonları, 188 Cenaze, Büyükşehir DESKİ 185 Çağrı Merkezi, Zabıta Dairesi Başkanlığı ve diğer nöbetçi birimleriyle hizmetlerine devam etti.
 
"VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ"
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşların yardımına koşan tüm ekiplere teşekkür etti. Hemşehrilerine kurallara uyma çağrısını yineleyen Başkan Osman Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak oluşturduğumuz nöbetçi ekiplerle evinde kalan vatandaşlarımız için gayret ediyoruz. Dayanışma içinde inşallah bu zor günleri hep beraber atlatacağız. Görevimizin başında, vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku