banner175
Büyükşehir'le mutlu çocuklar
Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl ilk kez ilçelerden başladığı Türkiye’nin en büyük Çocuk Şenliği ilçe turlarını tamamladı. Bu yıl 6’ncısı düzenlenen Türkiye’nin en büyük Çocuk Şenliği ilk olarak Babadağ ilçesinde başladı, daha sonra kent merkezi dışındaki tüm ilçelerde yaşayan çocuklar için belirlenen noktalarda şenlik alanı kuruldu. Her gün ilköğretim çağındaki binlerce çocuğa eğlenceli bir gün yaşatmayı hedefleyen şenlikte öğrenciler animatörler eşliğinde doyasıya eğlendi. Çuval yarışı, ip çekme, can gibi geleneksel oyunlar oynayan çocuklar şişme oyun parklarında doyasıya eğlenme imkanı buldu. İlki 14 Mart’ta başlayan şenliğin ilçe etabı tamamlandı. 30.000’in üzerinde çocuğun katıldığı şenlikte çocuklar gönüllerince eğlendi, sanal dünyadan koparak gerçek arkadaşlarıyla kaliteli zaman geçirdi.
 
“Şenliğimizi ilçelerimize taşıdık”
 
Çocukların gönüllerince eğlendiği şenliğe her fırsatta katılarak onlarla oyunlar oynayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Büyükşehir ile birlikte merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak” sözünü hatırlattı. Başkan Zolan, “Bu yıl ilk defa Denizli merkezde değil, ilçelerimizde de çocuk şenliğimizi yapıyoruz. ‘Nerede çocuk var bizim şenliğimiz de orada olacak’ dedik ve şenliğimizi ilçelerimize taşıdık” dedi. Çocukların şenlik alanlarında sanal değil gerçek arkadaşlarıyla buluştuğuna dikkati çeken Başkan Zolan, “Çocuklarımız sanal dünyada vakit öldürmek yerine şenlik alanlarımızda arkadaşlığı, ekip ruhunu ve kaynaşmayı öğrendi. Onların gözlerindeki mutluluğu görebilmenin sevincini yaşadık” diye konuştu.
 
Sıra kent merkezinde
 
Türkiye’nin en büyük Çocuk Şenliği’nin aynı hızla devam edeceğini ifade eden Başkan Zolan, etkinliğin ilçelerin ardından kent merkezinde sürdürüleceğini belirterek, çocukların kapalı ortamlarda sanal arkadaşlıklar kurması yerine gerçek arkadaşlarıyla bir arada olacağı şenlik alanına davet etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku