banner175
Çocuklar, Sokak Hayvanları Kliniğinde...
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Sokak Hayvanları Kliniği'nde bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Naciye Kapukıran, Dr. Bekir Sıddık Müftüler İlkokulu, Uğur Okulları, Ankana Çocuk Evi ve Özel Kardelen Okulları öğrencileri ve öğretmenleri katıldı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'nın hazırladığı etkinlikte kliniğe ziyarete gelen çok sayıda öğrenciye sokak hayvanlarına yönelik verilen hizmetler ve hayvan sevgisi anlatıldı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Naciye Kapukıran, “Bugün 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve vatandaşlarımızla beraber Sokak Hayvanları Kliniğimizi ziyaret ediyoruz. Onlara yaptığımız hizmetleri tanıtıyoruz. Burada sokak hayvanlarımızın bakımlarını ve tedavilerini yapıyoruz. Daha sonra küpe takarak kayıt altına alıyor ve bulundukları ortama tekrar geri bırakıyoruz" dedi.
 
Türkiye'nin en büyük tesisi
 
Klinikte ücretsiz sokak hayvanı da sahiplendirdiklerini anlatan Kapukıran, "Çocuklarımıza burada hayvan sevgisini gösteriyoruz. Karakurt Mahallesi'nde Türkiye'ni en büyük Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimiz yapılıyor. İçinde sokak hayvanlarımız için tedavi alanları, barınma alanları, gezinti alanları, süs havuzları ayrıca çocuklarımız için eğitim alanlarımız olacak” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku