banner175
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayramını Başkan Zolan kutladı

Koronavirüs salgını nedeniyle teşkilatlarda olduğu gibi genel merkezlerde de bayramlaşma törenleri video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans sistemiyle gerçekleştirdiği geleneksel bayramlaşma törenine Denizli damgasını vurdu.
 
Genel merkez bayramlaşma etkinliği öncesi AK Parti Denizli İl Teşkilatı’nda AK Parti Grup Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Milletvekilleri Nilgün Ök, Şahin Tin ve Ahmet Yıldız, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile İl Başkanı Necip Filiz hazır bulundu.
 
BAYRAMLAŞMA TÖRENİNDE DENİZLİ VE BAŞKAN OSMAN ZOLAN ÖNE ÇIKTI
AK Parti Genel Merkezi’nin geleneksel bayramlaşma töreninde Denizli ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan öne çıktı. 15 büyükşehir belediye başkanını temsilen söz alan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bayramını tebrik etti.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, kendilerinin himayelerinde güçlü Türkiye’nin muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkması için hep birlikte yürümeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, “Hizmet sevdamızı sizin azminizden alıyoruz. Sizin yol göstericiliğinizde ülkemizi parlayan yıldız haline getirmek için de sizin aydınlattığınız yolda yürümeye devam edeceğiz. Teşkilatlarımız ve büyükşehir belediyelerimiz adına bayramınızı en içten dileklerimle tebrik ediyorum” dedi.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da teşkilatların ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başta olmak üzere temsil ettiği büyükşehir belediye başkanlıklarının bayramını kutladı.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku