banner175
Denizli Büyükşehir 141. yılını eski başkanlarla kutladı
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 141. kuruluş yıldönümü, 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'nda düzenlenen törende kutlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, eski belediye başkanları Ali Aygören, Ali Dartanel, Hasan Gönüllü ve Ziya Tıkıroğlu ile birlikte Atatürk anıtına çelenk koydu. Ardından törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.
 
Belediyeciliğin zor iş olduğunu belirten Başkan Zolan, "Doğumdan ölümü, hatta ölümden sonra bile hizmet devam eder. Denizli Belediyesi 141 yıl önce kurulmuş her saniye hizmetin izini yapmış, taş taş üzerine koymuştur. Bugün büyükşehir haline gelmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, o dönem ziyaretinde büyük köy olarak dediği Denizli, Atatürk'ün gösterdiği hedefin üzerine çıkmış, o görevi tam anlamıyla yerine getirmiştir. Denizli üretmeyi seven, vatanına, milletine, bayrağına bağlı bir şehirdir. Büyük köyden, büyükşehir haline gelmiştir. Dünya kenti dendiğinde, Denizli akla gelene kadar çalışmaya devam" dedi.
 
Çelenk koyma töreninin ardından Turan Bahadır Sergi Salonu'nda açılışı geçildi. Başkan Zolan ve eski başkanlarla birlikte, serginin açılışını yaparak geçmişten geleceği konulu Denizli resimlerinin bulunduğu sergiyi gezdi. Ramazan ÇETİN / DHA
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku