banner175
Denizli Büyükşehir Belediyesi 143'ncü yaşını kutluyor
Denizli'de 30 Ekim 1876'dan bu yana hizmet veren belediye teşkilatının 143. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bugüne kadar bu kente hizmet eden belediye teşkilatının her bir ferdine ayrı ayrı teşekkür etti. Vatandaşlara hizmet için 143 yıldır gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan, taş üstüne taş koyan ebediyete intikal etmiş personeli, meclis üyesi ve başkanı olmak üzere herkesi rahmet ve minnet ile yad eden Başkan Osman Zolan, "1876 yılında temelleri atılan belediye teşkilatımız bugün 19 ilçemiz ve 622 mahallemizde 1 milyondan fazla insanımıza hizmet etmektedir" ifadelerini kullandı.
 
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün geçmişte "Büyük bir köy" dediği Denizli'nin, O'nun gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine çıkmak için gece gündüz çalıştığını ifade eden Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Yaptığımız hizmet ve yatırımlarla, bugün Türkiye'ye örnek, dünyada ise parmakla gösterilen bir kent olmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bunun altında 143 yıldır süren emek ve gayret var. Biz makamlarda bir gün fazla kalmak değil kaldığımız bu sürede geleceğe nasıl bir fazla eser bırakırız onun kaygısı içerisinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz."
 
Bugüne kadar hayata geçirdikleri tüm hizmet, proje ve çalışmaları Denizlililerle birlikte başardıklarını vurgulayarak hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Osman Zolan, "Nerede ihtiyaç varsa onu gidermek için çalışmaya gayret edeceğiz. Bugüne dek güzeller güzeli Denizlimize hizmet etmiş tüm belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, aramızdan ayrılanlara ise Allah’tan rahmet diliyorum. Belediye teşkilatımızın 143. yıldönümü kutlu olsun" dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku