banner175
Denizli, Büyükşehir ile 8 kapalı yüzme havuzuna kavuştu
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2014 yılında yaptığı Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile birlikte il merkezinde 3, ilçelerde ise 4 adet olmak üzere bu yıl hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksi hizmet veriyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 8'e ulaşan kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksi yüzme öğrenmek isteyen vatandaşların akınına uğradı. Başta yüzme olmak üzere çeşitli spor dallarında ücretsiz kurs veren il ve ilçelerdeki tesisler açıldığı ilk günden itibaren vatandaşların akınına uğradı. Yaz döneminden başlayarak bugüne kadar 12.200 çocuk ile 12.800 yetişkin eğitimlere katılarak yüzmeyi öğrendi. Denizli Büyükşehir Belediyesine ait toplam 8 kapalı yüzme havuzunda ücretsiz kursların 12 ay boyunca devam edeceği, tamamlanan eğitimlerin ardından yeni dönem kurs kayıtlarının açılacağı belirtildi.
 


Denizli merkezde kayıtlar internetten yapılabilecek 
 
Denizlililerin her dönem yoğun ilgi gösterdiği yüzme kursu kayıtlarının Denizli merkezdeki Kayıhan, İncilipınar, Anafartalar-Dokuzkavaklar ve Çakmak-Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzları için https://apps.denizli.bel.tr/spormerkezionlinebasvuru/ internet adresinden veya Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezi'nden yapılabilecek. İlçelerde yüzme kursuna kayıt yaptırmak isteyenler ise Tavas, Acıpayam ve Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde bulunan kayıt ofislerine müracaat edebilecek. Yüzme kursları ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşların mesai saatleri içerisinde 0 (258) 262 11 22 numaralı telefonu arayabilecekleri ifade edildi.
 


7'den 70'e herkese ücretsiz kurs
 
Denizli'ye kazandırdıkları 7 yüzme havuzunun mutluluğunu yaşadıklarını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, özellikle çocukların ve gençlerin sporla iç içe yaşaması için hayata geçirdikleri bu yatırımların sonuçlarının gelecekte çok daha net görüleceğini kaydetti. Başkan Osman Zolan, “Denizlimizde yaşayan herkesin spor yapması için, bu sene içerisinde şehrimize kazandırdığımız tesislerimizde eğitim alan çocuklarımız, gençlerimiz yarının sporcuları, şampiyonları olacak. Başta çocuklarımız, gençlerimiz, hanım kardeşlerimiz olmak üzere herkesi kurslarımıza bekliyoruz. Denizli’de yüzme bilmeyen kimse kalmasın” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku