banner175
Denizli, Büyükşehir ile dünyaya açılıyor
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD), dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlayan 24. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) "En Başarılı Ekip Çalışması" ödülü ile döndü. Denizli Büyükşehir Belediyesi ve DENTUROD işbirliğinde Denizli'nin tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerinin tanıtıldığı EMITT 2020 sona erdi. 100 ülkeden 60 bin dolayında yerli ve yabancı konuğun ziyaret ettiği EMITT'de Denizli standı yoğun ilgi çekerken, fuarda "2020 Denizli Yılı" tanıtım çalışmaları da yapıldı. Denizli'nin turizm temsilcileri yurt içi ve yurt dışından birçok kişi ve kurumlarla görüşmeler yaparak yeni sezon için bağlantı kurdu.
 


Denizli'nin tüm değerleri tanıtıldı
 
Denizli'nin doğal ve tarihi güzellikleri ile turistik alanlarının tanıtıldığı stantta; beyaz cennet Pamukkale, Karahayıt, Laodikya, Denizli Kayak Merkezi, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Buldan dokuması, Serinhisar leblebisi, Yatağan bıçakları gibi kentin birçok değeri yer aldı. Fuarda Denizli'yi tüm değerleriyle birlikte başarıyla tanıtan Denizli Büyükşehir Belediyesi ve DENTUROD, "En Başarılı Ekip Çalışması" ödülüne layık görüldü.
 


Denizli 2020'de turizm patlaması yaşayacak
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Büyükşehir Belediyesi olarak EMITT’e 5 yıldır katıldıklarını belirterek, "Şehrimizin turizm potansiyelini artırmak için turizm temsilcilerimiz ile birlikte fuardayız" dedi. 2020'nin Denizli yılı ilan edildiğini hatırlatan Gökoğlan, "Denizlimizin çok daha fazla tanıtılması amacıyla yapılan projeler bu yıl arka arkaya gelecektir. Şehrimiz turizm anlamında 2020'de patlama yapacak diye düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılında Denizli'de 5 milyon turist hedefi olduğunu anlatan Gökoğlan, "Denizli'ye her yıl daha fazla turist geliyor. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak kentimizin değerlerini fuara gelen misafirlerimize anlattık, bu hedefe katkı sağladık" dedi.
 
"Pamukkale bölgesi her yıl rekor kırıyor"
 
DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen ise, Denizli Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Pamukkale ve Denizli’deki turizm temsilcilerinin fuarda yer aldığını belirterek, "EMITT'in bu yıl bizim için farklı bir anlamı var. 2020 Denizli Yılı tanıtım çalışmaları burada başladı. Bu yılı en iyi şekilde değerlendireceğiz, şehrimizi en iyi şekilde tanıtacağız. Misafir sayılarımızı istediğimiz rakamlara ulaştırmaya gayret edeceğiz. Pamukkale bölgesi her yıl rekor kırıyor. Geçen yıl yaklaşık 2 milyon 700 bin yerli ve yabancı ziyaretçi ile sezonu kapatmıştık. Bu yıl 3,5 milyon hedefini koyduk."
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku