banner175
Denizli Kart'ta online dolum dönemi başladı
Denizli Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşımda vatandaşların hayatını kolaylaştıracak yepyeni bir uygulama daha kullanıma sundu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen uygulama ile kent içi toplu ulaşımda kullanılan Denizli Kart'lar artık kredi kartı veya banka kartı kullanılarak online olarak doldurulabiliyor. Yeni online dolum sistemi, https://denizlikart.denizli.bel.tr/ adresi ile android veya IOS işletim sistemine sahip cep telefonları ve tabletlere indirilebilen Denizli Büyükşehir Belediyesi uygulamasındaki Ulaşım Portalı üzerinden gerçekleştiriliyor. Uygulama ile vatandaşların Denizli Kart'a TL yüklemek için artık bayi ya da dolum noktası aramasına gerek kalmadığına dikkat çekiliyor.
 
İster kredi kartı, ister banka kartı
 
Bilgisayar veya mobil cihazlardan girilerek ister kredi kartı ile isterse banka kartı ile Denizli Kart'a TL yüklenebildiği açıklanırken, işlemin nasıl yapıldığı https://denizlikart.denizli.bel.tr/ adresinden sırasıyla şu şekilde açıklandı: 
  • Denizli Kartınızın üzerinde bulunan 8 haneli kart numarası ile online TL yükleme işlemi yapabilirsiniz.
  • Denizli Kart’a yapılan online yüklemeler, ödeme işleminden sonra 10 dakika içinde ve kartınızın araçta ilk kullanımında otomatik olarak aktif hale gelecektir.
  • Denizli Kart TL yükleme miktarı 5(beş) TL, 10(on) TL, 20(yirmi) TL, 30(otuz) TL, 40(kırk) TL, 50(elli) TL, 100(yüz) TL ve 150(yüz elli) TL olabilir.
  • Denizli Kart Online TL işlemler sonucunda kart bakiyesi en fazla 150(yüz elli) TL olabilir.
  • Denizli Kart’a internet üzerinden TL yüklemesi, sadece 3D Secure özelliği aktif olan Kredi Kartları ve Banka Kartları ile yapılabilmektedir.
 
Vatandaşlar Akıllı Durak Bilgi Sistemi'nden memnun
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, teknolojik altyapısı ile Türkiye’nin en önde gelen kamu kurumlarından biri olduklarını belirterek, yeni uygulamanın hayırlı olmasını diledi. Bir süre önce Ulaşım Portalı üzerinden  ulaşılabilen Akıllı Durak Bilgi Sistemi uygulamasını hayata geçirdiklerini, Denizlililerin bilgisayar ya da mobil cihazlarından tüm hat otobüslerinin nerede olduğunu, kaç dakika sonra duraklarında olacağı bilgisini an be an takip edebildiğini anlatan Başkan Osman Zolan, bunların yanında otobüslerin anlık takibi için bazı duraklara da akıllı ekranlar yerleştirdiklerini, her iki uygulamanın da vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını hatırlattı.
 
"Daha mutlu ve huzurlu bir Denizli için"
 
Denizli'nin ulaşımını sürdürebilir bir hale getirebilmek için köprülü kavşaklardan, Trafik Yönetim Sistemi'ne, akıllı duraklardan otoparklara kadar milyonlarca liralık yatırım yaptıklarını anlatan Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Hemşehrilerimizin daha rahat ve konforlu seyahati için gece gündüz gayret ediyoruz. Bu kapsamda teknolojiyi de en üst seviyede kullanıyoruz. Ben emek veren katkı sağlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Geleceğe bir fazla eser bırakmaya, hep birlikte Denizlimize güzellikler katmaya devam ediyoruz. Her şey daha mutlu ve huzurlu bir Denizli için."
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku