banner175
Denizli modern asfalt şantiyesine kavuştu
Denizli Büyükşehir Belediyesinin Aktepe Mahallesi içerisinde faaliyet gösteren asfalt şantiyesini şehir dışına taşımak için başladığı asfalt şantiyesi projesi tamamlandı. Bozburun Mahallesi'nde 77 bin metrekare arsada yapılan tesis içerisinde 260 ton/saat kapasiteli asfalt plenti, 400 ton/saat kapasiteli soğuk karışım plenti yer alıyor. İki kısımdan oluşan kompleks asfalt plent kısmında idari bina, asfalt plenti-bitüm deposu, malzeme deposu, rootmix depo, tuz deposu, agrega stok alanları, atık malzeme deposu, kantar ve güvenlik binaları, kademe-atölye kısmında ise idari bina, kademe binası, atölye, iş makineleri park alanı, akaryakıt istasyonu, depolar ve güvenlik binaları yer alıyor. Doğalgaz ile çalışacak tesisin çevreci yapısıyla örnek olacağı ifade edilirken, asfalt şantiyesinin kısa süre sonra Bozburun Mahallesi'ndeki yeni yerine taşınarak faaliyetlerine başlayacağı açıklandı.
 
“Modern ve Çevreci"
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bozburun Mahallesi’nde inşa edilen asfalt şantiyesinin tamamlandığını belirtti. Modern ve çevreci bir yapıya kavuşan asfalt şantiyesinin kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacağını müjdeleyen Başkan Zolan, şehir içinde kalan Aktepe Mahallesi’ndeki eski tesisten kaynaklı şikayetlerin de son bulacağını kaydetti. Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: “Denizlimiz doğalgazla çalışacak modern ve çevreci bir asfalt şantiyesine kavuştu. Eski tesisimizi kapatacağız. Kentimizin tamamında asfalt ihtiyacını Avrupa standartlarında bir kaliteyle kendi tesisimizden karşılayacağız. Denizlimize şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku