banner175
Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası yeni yılın ilk gününde 5 bin 500 kişiyi ağırladı
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2015 yılında hayata geçirdiği Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, 2020’nin ilk gününde ziyaretçi akınına uğradı. Denizlililerin sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirip, doğa ile iç içe vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile hizmete alınan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, yeni yılın ilk gününde 5 bin 500 kişiyi ağırladı. Beyaz örtü ile kaplanan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’na ulaşmak isteyen binlerce kişi uzun kuyruklar oluşturdu. Denizli merkez, çevre il ve ilçelerde mevsimin ilk karıyla buluşmak isteyen vatandaşlar 1500 metre rakımdaki yaylada kar sevincini sevdikleriyle yaşadı. Renkli görüntülerin yaşandığı Bağbaşı Yaylası’nda özellikle çocuklar karın keyfini doyasıya çıkardı.


 
 “Güzel memleketimiz için ne yapsak azdır”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da, şehir merkezinde karın yağdığı ilk noktalardan biri olan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nı ziyaret etti. Yaylanın her mevsim farklı güzellikler barındırdığını kaydeden Başkan Osman Zolan, "Yazın sıcaktan bunalan kışın ise kar görmek isteyen vatandaşlarımızı ağırlayan yaylamız 4 mevsim cazibe merkezi. Denizli merkezde kar yok ancak vatandaşlarımız hemen yanı başımızdaki yaylamızda karın keyfini çıkarıyor. Karla buluşmak isteyen tüm hemşehrilerimi Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylamıza davet ediyorum. Güzel memleketimiz, Denizlimiz için ne yapsak az" dedi.
 



 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku