banner175
Denizli Trafik Grubu: Denizli'nin en büyük halk hareketi
Eğer bir Facebook kullanıcısıysanız, Denizli Trafik Grubu’nun ismini mutlaka duymuşsunuzdur. Bazen bir arkadaşınızın o gruptaki gönderiye yaptığı yorumla, bazen de en bir yardım çağrısıyla facebook akışınızda mutlaka yer almıştır bu grup. Eğer akışınız içinde değilse bir an önce katılmanızı öneririz.
 
KLİMALI ODALARDA OTURMAK YERİNE...
Sarayköy’de Pazartesi günü yaşadığımız felaket haberlerini peş peşe alıp, içimiz yanarken, Denizli Trafik Grubu’nun üyeleri belki de birçok insanın aklına gelmeyecek işlere imza atıyordu. Birçoğu olayları ‘vah vah’ diye izlerken, Denizli Trafik Grubu üyeleri o bölgede yaşayan vatandaşları, ya da yangınlarda görev yapan orman emekçilerini düşündü.
 
YANGIN BÖLGESİNE YARDIMA KOŞTULAR
Grubun çağrısıyla klimalı evlerinde oturmak yerine insanlar marketlerden su, ayran ve yiyecek aldı, Sarayköy’e ulaştırdı. Doğru bilgi akışı tartışılır ama yangın bölgesinden yapılan canlı yayınlarla bölgeden anbean akış sağlandı.
 
GECEYARISI PATLAMA BÖLGESİNDE
Denizli’de bir daha yaşanmaması için dualarımızı eksik etmediğimiz tanker patlaması sırasında da grup çok aktifti. Yine bölgeden canlı yayınlar yapıldı, yol durumu hakkında bilgi verildi.
 
TRAFİK DEĞİL, DAYANIŞMA GRUBU
Grubun başarısı sadece iki olayla sınırlı değil tabii ki... Örneğin Ramazan ayında sessiz sedasız topladıkları gıda yardımlarını büyük bir duyarlılıkla ihtiyaç sahiplerine dağıttılar. Arabası yolda kalan biri için gecenin bir yarısı şarz kablosu ulaştırdılar. Ve daha güzeli bunları yapmaya devam ediyorlar ve bir teşekkür dışında bir şey beklemiyorlar.
 
‘İnsan’ odaklı grubun belki sizin hoşunuza gitmeyen yönleri de vardır. Ama yaptıkları güzel şeyler dururken olumsuzlukları görmemek gerekir. Paylaşımlarda sık sık “Biz bir aileyiz” diyen grup üyeleri, özellikle son iki günde yaptıkları ile bu mottoyu sonuna kadar hak ettiklerini gösterdiler.
 
100 binden fazla üyesi bulunan Denizli Trafik Grubu, kenti için kaygılanan ve düşünen insanlar platformu halini aldı zamanla... Ve günümüzdeki Denizli’nin en büyük halk hareketi unvanını hak ediyor.
 
Bu gruba katılmadıysanız Denizli’deki bir şeyleri kaçırıyor olabilirsiniz. Katılmak isterseniz, linki şurada...
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Zeki 7 yıl önce

her zaman daha iyi ve daha hızlı olmak için gerekli mücadeleyi 7/24 veriyoruz.

denizli trafik grubu yönetimi olarak teşekkür ederiz.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku