banner175
Denizli yeni kapalı yüzme havuzlarına kavuştu
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2014 yılında hayata geçirdiği Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile kısa süre önce açılan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin ardından iki dev spor tesisi daha Denizli halkının hizmetine sunuluyor. Bu kapsamda kısa süre önce tamamlanan Karahasanlı-Çakmak ve Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde ücretsiz yüzme kursu kayıtları başladı. Denizlililere ücretsiz spor kursu hizmeti verecek tesislerden yararlanmak isteyen vatandaşlar Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezi, Yenişehir Spor Merkezi  ve İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi‘nden kayıt yaptırabilecek.
 
 
7'DEN 70'E HERKESE ÜCRETSİZ KURS
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kısa bir süre önce yapımları tamamlanan Karahasanlı- Çakmak ve Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde kurs kayıtlarının başladığını, 7'den 70'e yüzme öğrenmek isteyen herkesi ücretsiz kurslara beklediklerini ifade etti.  Denizli Büyükşehir Belediyesinin özellikle çocukların ve gençlerin sporla iç içe yaşaması için yatırımlarını aralıksız sürdürdüğünü kaydeden Başkan Zolan, “Denizlimizde yaşayan herkesin spor yapması için, teşvik etmeye ve spor yapabilecekleri alanlar oluşturmaya devam ediyoruz. Kayıhan ve İncilipınar'ın ardından 2 tesisimiz daha kısa süre sonra hizmete açılacak. Başta çocuklarımız, gençlerimiz, hanım kardeşlerimiz olmak üzere herkesi ücretsiz kurslarımıza bekliyoruz. Denizlimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku