banner175
Denizli'de 18 bin 332 konut ihaleye çıkıyor
Denizli’ye miting ve toplantılar için gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, memleketine toplu konut müjdesi verdi. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ile birlikte Anemon Otel’de, iş adamları ile istişare toplantısı öncesi Denizli toplu konut projelerine ilişkin basın toplantısı düzenledi.
 
Bir yıldır TOKİ Başkanlığı ve Denizli’deki yerel yöneticmlerin 19 ilçenin tamamında yoğun bir çalışma yürüttüğünün belirtenBakan Zeybekci, “Denizli’nin 19 ilçesinde şu an bize iletilen toplu konut talebi olan 18 bin 332 adet konutun inşaat aşamasına geldik” dedi.
 
İnşaatların tamamının bu yıl içinde başlayacağını ve 2018’de yükselmeye başlayacağını kaydeden Zeybekci, Vali Ahmet Altıparmak, TOKİ Başkanı ve belediye başkanlarına teşekkür etti. Bakan Zeybekci, konutların 12 bin 500’ünün kent merkezindeki iki büyük ilçede, diğerlerinin de talep alınan ilçelerde yapılacağını ifade etti.
 
Kat yoğunluğuna müsaade etmeyeceklerini ve binaların zemin+3 ya da zemin+4 kat olarak inşa edileceğini vurgulayan Bakan Zeybekci, yoğunluğun ise 2+1 olacak şekilde planlandığını kaydetti.
 
TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ise, Denizli’de arazi bulmakta ciddi bir sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. Turan, arazi sorununun çözülmesinin ardından alt yapı çalışmalarını yaptıklarını belirterek, “Artık 15 gün içerisinde ihalelere başlıyoruz” dedi. Denizli’nin 19 ilçesinde planlanan konutların toplam maliyetinin 2 milyar liranın üzerinde olduğu açıklandı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
vay be 7 yıl önce

yalanlarınıza artık inanmıyoruz...hanı 1 yılda 500 er 500 er dagıtılacakdı,,,daha ortada arsa bıle yok,,tv ye çıkıp parmakla gösterıyordun işte yapılacak arsalar dıye,,,şimdi arsa yok dıyorsunuz....icraat olmadan inanmam artık...hayallerimiz yok oldu

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku