banner175
Denizlililer 'alo' diyor Büyükşehir yardıma koşuyor
 
 Denizli Büyükşehir Belediyesi 1-3 Mayıs tarihleri arasında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında da vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için çalışmalarına başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve Vefa Sosyal Destek Grubu, Büyükşehir ALO 153 ve 112 Çağrı Merkezini arayan vatandaşların, sokağa çıkma yasağı kuralları ölçüsünde ihtiyaçlarını karşılıyor. Bunun yanında belediyecilik hizmetlerini de aksatmadan sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, itfaiye, 188 Cenaze, Büyükşehir DESKİ 185 Çağrı Merkezi, Zabıta Dairesi Başkanlığı ve diğer nöbetçi ekipleriyle hizmetlerine devam ediyor.
 
Sokak hayvanları ihmal edilmiyor
 
Sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı sokak hayvanlarının da mağdur olmaması için çaba harcayan Denizli Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanlarının yoğun olarak bulunduğu bölgelere mama bırakıyor, kentin muhtelif yerlerine koyduğu su kaplarını da rutin olarak kontrol ediyor. Denizli'de yoğun olarak kullanılan bina, cadde ve meydanlarda yıkama ve dezenfeksiyon çalışmalarını sokağa çıkma kısıtlamasında da sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri bu kapsamda Fatih Caddesi'nde yıkama ve dezenfeksiyon çalışmalarını gerçekleştirdi.
 
"Rehavete kapılmak yok"
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kovid-19 mücadelesinin başarıyla yürütüldüğünü, salgında azalma yaşanmaya başladığını, ancak vatandaşların rehavete kapılmaması ve kurallara harfiyen uyması gerektiğini söyledi. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarla koordineli bir şekilde hemşehrilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için gayret gösterdiklerini belirten Başkan Osman Zolan, "Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için çok önemli. Bu zor günleri inşallah hep beraber atlatacağız. Kurallara uymaya devam edelim inşallah sağlıklı günler yakındır" dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku