banner175
Denizlililer yılın ilk gününde kara koştu
Yılın ilk günündeki tatili fırsat bilen Denizlililer kara hücum etti. 1500 metre rakımdaki Bağbaşı Yaylası’na ulaşımın en kolay yolu olan Denizli Teleferik bugün en yoğun günlerinden birini yaşadı.
 


Teleferik kalkış noktasında sabahın ilk saatlerinden itibaren yoğunluk başladı. Otoparkta araç koyacak yerin kalmadığı Denizli Teleferik’te, 7 dakika sürecek teleferik yolculuğu için uzun kuyruklar oluştu.
 


Kuyruğun metrelerce uzadığı teleferik ile Bağbaşı Yaylası’na ulaşan Denizlililer karın keyfini aileleriyle birlikte doyasıya yaşadı.
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kente kazandırdığı teleferik büyük bir özlemi giderirken Başkan Zolan, “Güzel memleketimiz için ne yapsak azdır” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku