banner175
Denizlililerden Halk Gününe yoğun katılım
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Ağustos 2015’de başlattığı, pandemi dolayısıyla ise ara verdiği halk günü buluşmalarının Eylül ayı buluşması yapıldı. Başkan Osman Zolan, normalleşme süreciyle birlikte her ayın ilk çarşamba günü düzenlediği Halk Günü buluşmalarında bir kez daha vatandaşlarla bir araya geldi. Randevusuz bir şekilde vatandaşları dinleyen Başkan Osman Zolan, yoğun katılımın olduğu Eylül ayı buluşmasında da Denizlililerin istek, sorun ve önerilerini dinledi. Halk Günü buluşmalarının amacına uygun şekilde kaldığı yerden devam ettiğini ifade eden Başkan Zolan “Vatandaşlarımızla gece gündüz demeden, her türlü ortamda iletişim halindeyiz. Halk günü buluşmalarımızda, bizlerin göremediği, tespit edemediğimiz ve vatandaşlarımızın herhangi bir aracıya gerek duyulmaksızın doğrudan bize aktardığı öneri veya taleplerini dinlemekten büyük memnuniyet duyuyoruz" dedi.
 
Halk günü buluşmaları sürüyor
 
Denizli Büyükşehir Belediyesinin, Denizli’de ilk kez Ağustos 2015’te başlattığı, salgın sürecinde ise ara verdiği uygulama Temmuz 2022’de yeniden başlatılmıştı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her ayın ilk çarşamba günü vatandaşlarla Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Biriminde bir araya geliyor.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku