banner175
Denizlililerin gazoz isyanı
Denizlililer, bugünlerde duygusal bağ kurdukları gazoz markasıyla fiyat anlaşmazlığı yaşıyor. Özellikle facebook kullanıcıları, üye oldukları gruplarda bulundukarı mahallelerdeki bakkal ya da marketlerden gazozun satış fiyatını paylaşarak isyanlarını dile getiriyorlar.
 
Facebook kullanıcıları, ABD ile yaşanan gerilimin ardından alınan boykot kararları sonrası gazozun fiyatının aşırı arttığına dikkat çekiyorlar. Kıyaslama yapan bazı facebook kullanıcıları da 2 litrelik bir gazozun, ABD’lı kola firmasının 2,5 litresinin fiyatından yüksek olduğunu belirterek görsellerle bu iddiasını destekliyor.
 
Serbest piyasa ekonomisi malın satış fiyatını satıcının belirleyeceği anlamına geliyor, ancak Denizlililer, duygusal bağ kurdukları bu gazoz markasından biraz daha anlayış bekliyor.









banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
teknodrom 6 yıl önce

eğer haklı bir nedenleri yoksa. buda bir tür kendi halkına milletine hainlik. yerli malını fırsat bilerek artırmak sizce de hainlik değil mi

Misafir Avatar
Cem 6 yıl önce

mi̇lletçe yaşadiğimiz şu zor günlerde kötü ni̇yetli̇ üreti̇celeri̇n,saticilarin ve kuruluşlarin önüne geçebi̇lmek adina bu tür haberlere daha fazla yer vermeni̇z gerekli̇ bunlarin bi̇r örneği̇de honazli salça fabri̇kasinin i̇zlemi̇ş olduğu fi̇yat poli̇tikasidir geçti̇ği̇mi̇z sene kg fi̇yati 8 tl olan salça geçti̇ği̇mi̇z haftalarda 13 tl' den bu hafta i̇se 16 tl den satiliyor...

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku