banner175
Denizli'ye gelen depremzedelere Büyükşehir eli uzanıyor
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm imkanlarını seferber etmeyi sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, afet bölgesinden Denizli’ye gelen vatandaşların yaralarını sarmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar kente misafir olarak gelen 2 bin 517 depremzedenin tüm giyim eşyaları ile gıda malzemelerini karşıladı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına (AFAD) kaydını yaptırmasının ardından Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ne gelen afetzedeler mağaza konseptinde sunulan merkezde istedikleri kıyafeti alabiliyor. Öte yandan depremden etkilenen çocukları da unutmayan Denizli Büyükşehir Belediyesi ailelerinin yanında söz konusu merkeze gelen küçükler için de çocuk oyun alanı kurdu. Aileleri burada ihtiyaçlarını karşılarken, çocuklar da eğitmenler eşliğinde oynuyor. Çizgi film izleyip, boyama yapabilen çocuklar satranç gibi çeşitli oyunlar oynamanın tadını da çıkartıyor.
 
Yüzyılın afeti
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yüzyılın afetinin yaşandığını belirterek yaraları sarmak için ilk andan itibaren Denizli Büyükşehir Belediyesinin tüm imkanlarıyla seferber olduğunu kaydetti. Afet bölgesinde çalışmalarının yanı sıra Denizli’ye misafir olarak gelen depremzedeler için de kucak açtıklarını kaydeden Başkan Osman Zolan, “Afetzede kardeşlerimizi kentimizde en iyi şekilde ağırlamaya devam ediyoruz. Allah’ım milletimize güç kuvvet versin, beterinden korusun. İnşallah yaralarımızı hep birlikte saracağız” dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku