banner175
Denizli'ye yeni EDS sistemleri kuruluyor
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz Haziran ayında aldığı Elektronik Denetleme Sisteminin kurulması kararı uygulanmaya başlandı.  EDS’lerin kurulduğu bölgelerdeki şerit ve işaret uygulamaları da yapıldı.
 
EDS NASIL İŞLEYECEK, KAÇ TANE OLACAK?
Elektronik Denetleme Sistemini Denizli Büyükşehir Belediyesi şehrin çeşitli noktalarına kuracak. Kurulan 10 adet EDS sistemi özellikle şehrin giriş çıkış noktalarında olacak. Sadece hız ihlallerini tespit edecek. Ayrıca, şehir merkezine 21 adet EDS kurulacak. Bu 21 EDS hatalı parkları gözetleyecek. Çevik Kuvvet binasına kurulacak olan sistemle EDS’leri Emniyet Müdürlüğü kontrol ederek, gerekli cezaları kesecek. Elde edilen gelirin bir kısmı Denizli Büyükşehir Belediyesi ‘ne de aktarılacak. Sistemin tamamıyla bu yıl sonunda faaliyete geçmesi bekleniyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku