banner175
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nden hayati uyarı: İmar simsarlarına kanmayın
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden kritik bir uyarı yapıldı. Büyükşehir’den yapılan açıklamada, Merkezefendi’nin Bozburun-Kayaköy Mahallesi sınırları içerisinde Sektörel İhtisas Alanı (Hurdacı, oduncu, kömürcü, biriketçi, inşaat malzeme satıcısı, ikinci el oto galericisi, keresteci, nakliyeci, kargocu vb.) olarak imarlı bulunan alanın, bazı kişilerce imar planında belirtilen kullanım türüne aykırı olarak işyeri ve sanayi sitesi projesi yapıldığı, taşınmazların vatandaşa işyeri ve sanayi sitesi olarak satıldığı, satışa yönelik reklam amaçlı ilanlar verildiği bilgisinin alındığı ifade edildi.
 
Vatandaşların mağdur olmamaları için söz konusu bölgeye dikkat etmelerinin tavsiye edildiği açıklamada, “Sektörel İhtisas Alanı olarak planlı olan bu yerlerin, imar planındaki kullanım türü haricinde işyeri ve sanayi sitesi olarak kullanılması mümkün olmadığından ve bu yerler için İşyeri ve Sanayi Sitesi olarak işyeri açma ve çalışma ruhsatı alınamayacağından; vatandaşımızın mağduriyet yaşamaması adına, plan amacına aykırı işyeri, sanayi sitesi vs. olarak satılmaya çalışılan taşınmazların, yapı ruhsatındaki kullanım amacı kontrol edilmeden satın alınmaması kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku