banner175
Doğanın haline bakın
Faceboo’taki “Bırakın doğa nefes alsın” grubu kentimizdeki doğa katliamlarını üyeleriyle paylaşıyor. Grupta son dönemde paylaşılan fotoğraflara bakılınca, doğal güzelliklerini her fırsatta övdüğümüz Denizli’ye ne kadar kötü davranıldığı ortaya çıkıyor.
 
1- ORNAZ ŞELALESİ YAKINLARI
 
 
Kendini bilmezler, çok uzağa gitmeye imkanı olmayan doğa tutkunlarının sıklıkla ziyaret ettiği Ornaz Şelalesi yakınlarını işte böyle kirletiyor.
 
2-ŞİRİNKÖY DERESİ GİRİŞİ
 
 
Gruptaki paylaşımlarda doğayı katledenlerin sadece piknikçiler olmadığı açıkça görülüyor. Şirinköy Deresi girişinde çekildiği belirtilen bu fotoğraflarda evinin mobilyasını atandan eski eşyasını atan doğa düşmanlarını görmek mümkün...
 
3- TAVAS
 
 
Grubun ismiyle özdeşleşircesine ‘Bırakın Doğa Nefes Alsın’ dedirten bu fotoğraflara bakınca çöpün sınırının olmadığını da görebiliyorsunuz. Eski lastikler, inşaat artıkları... Bilinçli bir şekilde toplanıp depolanması ya da bertaraf edilmesi gereken bu atıklar Denizli’de ne yazık ki öylece savruluyor...
 
Grubu takip etmek isterseniz BURADAN ulaşabilirsiniz
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Yaşar BOZBAY 7 yıl önce

şemikler vadi parkı hayvanların otlağı olmuş durumda.asla oraya girmemesi gereken keçiler ve koyunlar içerisin de otluyor.inşaat yapanlar artıklarını oraya atıyorlar.defalarca zabıtaya ilettiğim halde ilgilendiklerini görmedim.

Misafir Avatar
Osman Ünlü 7 yıl önce

doğaya atacağımız çöplere mutlaka dikkat edelim. bu doğa bizim. neden kirletiyoruz ki. doğal güzellikler arasında böyle pislikleri görünce canım çok sıkılıyor.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku