banner175
Eğitim için El Ele'de online eğitim

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını beraberinde pek çok alışkanlık ve uygulamada değişiklik ve dönüşümlere yol açtı. Bu kapsamda Türkiye'de ve dünyanın birçok yerinde eğitimler online olarak yapılırken, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından 12 yıl önce hayata geçirilen Eğitim İçin El Ele Projesi de online eğitim sistemine geçti. Başarıyla sürdürülen Eğitim İçin El Ele Projesi kapsamında lise son sınıf ve lise mezunu olmak üzere üniversite sınavına hazırlanan gençlere verilen ücretsiz eğitimler telekonferans yoluyla devam ediyor. Üniversite son sınıf öğrencilerinin gönüllü eğitmen olarak görev aldığı proje sınav gününe kadar online olarak sürdürülecek.

Eğitim İçin El Ele Projesi

Eğitim İçin El Ele Projesi, 2008-2009 eğitim öğretim yılında hayata geçirildi. Lise son sınıf ve lise mezunu olmak üzere üniversite sınavına hazırlananlara ücretsiz eğitim verilen projede, üniversite son sınıf öğrencileri gönüllü eğitmenler olarak yer alıyor. Eğitimlerde kullanılan kitap ve deneme sınav setleri de Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor.

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku