banner175
El emeği göz nuru ürünler Bayramyerini süsledi
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından, aile bütçelerine katkı sağlamak ve boş vakitlerini verimli bir şekilde değerlendirmek isteyen kadınlara yönelik açılan El Emeği Pazarı, her geçen gün büyümesini sürdürüyor. Üye sayısı her geçen gün artan El Emeği Pazarında kadınlar; el işi örgüleri, çocuk elbiseleri, takı, süs eşyaları, iğne oyası, dantel ve çeşitli çeyizlik ürünlerinin satışını yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Denizli’nin çeşitli noktalarında açılan ve halkın büyük takdirini kazanan El Emeği Pazarı, bu kez Bayramyeri Meydanında açıldı. Meydanda kadınların hazırladığı el emeği göz nuru ürünlere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi El Emeği Pazarı Başkanı Meral Akbal Zeren, El Emeği Pazarının kurulduğu günden bu yana amacına çok iyi hizmet ettiğini belirterek, Denizli Büyükşehir Belediyesinin desteği ile açmış oldukları pazarlarda tamamen kadınların ürettiği ürünlerin sergilendiğini söyledi.
 
Terapi niteliği taşıyor
 
Kadınların El Emeği Pazarında yaptıkları satışlarla aile bütçelerine katkı sağladığını dile getiren Zeren şunları söyledi: “Burada birlik ve beraberlik içerisinde birçok aktivite yapıyoruz. Bu da kadınlarımıza bir nevi terapi oluyor. El Emeği Pazarımıza ve kadınlarımıza desteğini esirgemeyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a ve Kent Konseyi Başkanımız Ali Değirmenci’ye teşekkür ediyoruz. İsteyen tüm kadınlarımızı El Emeği Pazarımıza katılmaya davet ediyorum.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku