banner175
Emniyet Müdürü Demir'den Kaleiçi ziyareti ve ek güvenlik sözü
Denizli Emniyet Müdürümüz Mevlüt Demir, yanına kurmaylarını alarak Denizli Sarraf ve Kuyumcular Odası Başkanı Yusuf Yıldırım, oda üyeleri ve Kaleiçi esnafı ile bir araya geldi.

Müdür Demir, oda üyeleri ile Kaleiçi esnafının karşılaştıkları sorunlar, güvenlik ve trafik konularında bilgi alışverişinde bulundu, "Kaleiçi, ilimizin kendine özgü geleneksel ruhu ve karakterini yansıtıyor. İlimizin yaşayan kalbi. Burada yer alan tüm işyerlerinin
güvenliğinin sağlanması için devriye hizmetlerini daha da sıklaştıracağız. Kaleiçi ve il merkezinde yer alan işyerlerinde meydana gelen suç ve suçla mücadeledeki rakamsal verilerin gayet memnun edici seviyede... Esnafımızdan herhangi bir şüpheli durum veya şahıs ile karşılaştıklarında hiç çekinmeden mutlak suretle emniyet birimlerimiz ile paylaşılmasını istiyorum" dedi.

Oda Başkanı Yıldırım ise Kaleiçi esnafı olarak her zaman polisle işbirliği yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku