banner175
Esnafın ‘Sallama Çay' formülü
Konak İşhanının Çaycısı Oktay Dağdaş buluduğu yöntemle yaklaşık 500 metre yol yürümekten kurtuluyor.
Denizligundem.com’dan Murat Demirbilek’in haberine göre; Çalıştığı işhanının hemen bitişiğindeki Memişoğlu Pasajından müşterleri çay isterse pratik yolla çayları onlara ulaştırıyor. Normal şartlarda bulunduğu işhanının 1. katından aşağı inip bir altta bulunan işhanına yürümesi gerekirken, bulduğu yöntemle bu zahmetten kurtuluyor. Çay tepsisine ip bağlayan Oktay Dağdaş, müşterilerine çaylarını iple sarkıtarak veriyor.
 
Yaklaşık 12 metre yüksekten gelen çayını alan müşterilerde durumdan memnun. Memişoğlu Pasajındaki sürekli müşteri ise Berber Hakkı. Berber Hakkı, durumdan kendinin ve müşterilerinin oldukça memnun olduğunu söylüyor. Görenler ise sallama çaydan sonra sallanan çay görmenin enteresan olduğunu belirtiyor. Çaycı Dağdaş ise, çayları soğutmadan müşterilere ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku