banner175
Genç Denizli 8 yaşında
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerinin en önemli örneklerinden biri olan Genç Denizli, 8 yaşına girdi. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalarak bir aile ortamında ilgi duydukları alanda eğitimler alıp sosyal hayatlarını zenginleştirmeyi amaçlayan proje ile bugüne kadar onbinlerce gence ulaşıldı.
 
 
 
Bünyesinde kurduğu Tiyatro, Resim, Karikatür, Hat Sanatı ve Geleneksel Türk Sanatları kulüpleri ile alanlarında eğitimler vermeye devam eden Genç Denizli, 12 ay boyunca üye kabul ediyor.  Proje kapsamında şu an 1000 dolayında kayıtlı öğrencisi ile eğitimlerine devam eden Genç Denizli, faaliyetlerini restore edilen tarihi Merzeci Un Fabrikası’nda sürdürüyor.
 
 

SANATLARINI SERGİLEME ŞANSI BULUYORLAR
 
Genç Denizli bünyesindeki resim, karikatür, hat ve geleneksel Türk el sanatları öğrencileri eğitim aldıkları süre boyunca el emeği göz nuru eserlerini, açtıkları karma sergiler ile sanatseverler ile buluşturuyor.
 

 
Genç Denizli Tiyatro Kulübü üyeleri ise sergiledikleri oyunlar ile adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. Denizli ve ilçelerinde oynadıkları oyunlar ile büyük beğeni toplayan  ve katıldıkları festivallerden ödüllerle dönen Genç Denizli Tiyatro Kulübü, bu ay 11 farklı oyunu Denizlili tiyatro severler ile buluşturacak.
 
 

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANAN GENÇLER İÇİN BİR FIRSAT
 
Genç Denizli'de kursiyer olan öğrenciler resim, oyunculuk gibi uygulamalı özel yetenek sınavı ile öğrenci alan üniversitelere girebilme şansı da yakalıyor. Üniversitelerin ilgili bölümlerinin özel yetenek sınavlarına hazırlanmak isteyen öğrenciler Genç Denizli kulüplerinde aldıkları resim, oyunculuk gibi eğitimler ile daha şanslı hale geliyor.
 
 
 
Genç Denizli çatısı altında eğitim görmek isteyen 25 yaş üstü Denizlililer ise geri çevrilmeyerek yetişkin gruplarında Tiyatro, Resim, Karikatür, Hat Sanatı ve Geleneksel Türk Sanatları eğitimleri alabiliyor.
 
 


GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ

 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye’nin örnek gençlik projesi olarak uzun yıllardır faaliyetlerini sürdüren ödüllü Genç Denizli’nin başarıyla devam ettiğini söyledi. Genç Denizli ile çok doğru bir projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Gençler bu ülkenin geleceği ve biz de Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak geleceğimize sahip çıkıyoruz. 
Donanımlı ve geleceğe hazır gençler yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Gençlerimiz bizim geleceğimizdir, hazinemizdir. Biz gençlerimizi ne kadar iyi eğitirsek, onları ne kadar bilgi ve özgüven ile donatırsak geleceğimiz de o kadar iyi olacaktır. Milli ve manevi değerlere sahip çıkan, bilim ve teknolojiyle iç içe bir gençlik ülkemizi daha iyi yerlere taşıyacaktır” dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku