banner175
Genç Denizli ödüle doymuyor!
Türkiye’nin en önemli gençlik projelerinden biri olarak seçilen Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Projesi, bir ödül daha aldı. Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğinin 25’inci Olağan Meclis Toplantısı Mersin Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde yapıldı. Sağlıklı Kentler için Yenilenebilir Enerji başlığının ele alındığı konferansa; Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Sağlıklı Kentler Birliği Başkan Vekili ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birliğe üye 64 belediye başkanı, meclis üyeleri ve davetliler katıldı. Yenilenebilir enerjiler ve kullanımları konusunda bilgi paylaşımının yapıldığı meclis toplantısının ardından Sağlıklı Şehirler 2016 En İyi Uygulama Yarışmasının ödülleri verildi.
 
28 proje arasından seçildi
 
Yarışmaya; Sağlıklı Kentler Birliğine üye 64 belediyeden 34’ü, 100 proje ile katıldı. Yarışmada sosyal sorumluluk kategorisinden 28, sağlıklı şehir planlaması kategorisinden 20, sağlıklı yaşam kategorisinden 31 ve sağlıklı çevre kategorisinden 21 proje, jüri tarafından incelendi. Jüri üyelerinin değerlendirmesi sonunda, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin uzun yıllardır başarıyla sürdürdüğü Genç Denizli Projesi “En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi” ödülünü kazandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Naciye Kapukıran, ödülü Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan adına; Sağlıklı Kentler Birliği Ödül Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Ruşen Keleş ve Sağlıklı Kentler Birliği Başkan Vekili ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’den aldı.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku