banner175
Genç MÜSİAD'tan Başkan Zolan'a ziyaret
Denizli'de bir süre önce bayrak değişiminde bulunan Genç MÜSİAD Denizli Şubesi'nin yeni yönetimi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete Genç MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Ahmet Ali Demiröz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
 
Kabul dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür eden Genç MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Demiröz, “Genel kurulumuzda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyduk. Bu nedenle yeni yönetim kurulumuzu sizlere tanıtmak için ziyarete geldik. Önümüzdeki dönemde birlikte güzel işlere imza atmaktan büyük mutluluk duyacağız” dedi.
 
“GELECEK SİZLERLE BİRLİKTE DAHA GÜZEL OLACAK”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Genç MÜSİAD, genç girişimcilerin olduğu bir oluşum. İnşallah sizler de bu ülkeye bu şehre katkılar sağlayacaksınız. Bizler de sizin her zaman yanınızda olacağız. Neye ihtiyaç varsa beraber çalışacağız. Sizin gibi pırıl pırıl gençlerin hem sosyal anlamda hem üretim anlamında güçlü yürüyüş içinde olması bizleri mutlu ediyor. İnşallah gelecek sizlerle birlikte daha güzel olacak. Yeni göreviniz hayırlı olsun” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku