banner175
Gençler sporda şiddete karşı farkındalık oluşturdular
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Şiddetsiz Spor Voleybol Turnuvası adıyla Gençlik STK'larının katıldığı bir etkinlik düzenledi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin Hacı Ahmet Paralı İlkokulu’na kazandırdığı spor salonunda gerçekleştirilen turnuvaya Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Tunahan Birden ve Genç STK'ların voleybol takımları katıldı. Turnuvada Denizli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, Genç Kızılay, Genç Yeşilay, Aiesec Denizli, Gençlik Merkezi, Genç Askon, Genç MÜSİAD, TÜGVA ile Genç Memur-Sen’in oluşturduğu 8 takım mücadele etti. Fair play ruhunun ön plana çıktığı turnuvanın birincisi Genç Yeşilay, ikincisi Genç Memur-Sen/TÜGVA ortak takımı, üçüncüsü ise Genç MÜSİAD oldu. Gençlik Meclisi Başkanı Birden, Şiddetsiz Spor Voleybol Turnuvası ile sporda şiddete karşı farkındalık oluşturmak ve fair play ruhunu göstermek amacıyla bir buluşma gerçekleştirdiklerini belirterek destekleri için Başkan Zolan'a teşekkür etti.

Gençler için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz

Bir süre gençlerle sohbet eden Başkan Zolan, gençlere yönelik her türlü proje için tüm imkanlarını seferber ettiklerini kaydetti. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını ifade eden Başkan Zolan, "Gençler bizim geleceğimiz, gözbebeğimiz. Onlar için ne yapsak azdır. Turnuvaya katılan tüm gençlerimizi tebrik ediyorum. Spor ruh ve beden sağlığının yanında aslında bir kurallar zinciridir. İnsanı disipline eder, hayata hazırlar ve spor bir ekip çalışmasıdır. Kendilerini yürekten kutluyorum" dedi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku