banner175
Gençlerin kına gecesi Sevgi Eli ve Kadın Meclisi'nden
Denizli'de ihtiyaç sahipleri ile hayırsever vatandaşlar arasında köprü görevini yürüten Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliği ile Sevgililer Günü’nde anlamlı bir organizasyona daha imza attı.
 
Sevgi Eli ve Kadın Meclisi dünya evine girecek Sıla Seyrek-Adım Tandoğan çiftinin kına gecesini düzenleyerek mutluluklarına ortak oldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Gerzele Kültür Evi’nde düzenlenen kınaya Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Kadın Meclisi üyeleri, genç çiftin yakınları, arkadaşları ve davetliler katıldı.
 
Türküler eşliğinde kınası yakılan Sıla Seyrek unutulmaz bir gün yaşadı. Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen evliliğe ilk adımı atan genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, “Düzenlediğimiz kına gecesi ile Sıla kızımızın mutluluğuna ortak olmak istedik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku