banner175
Gençlik Meclisi Lise Komisyonu seçimi yapıldı
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi çatısı altında kurulan Lise Komisyonu seçimi yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan seçimlere Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Gençlik Meclisi Başkanı Tunahan Birden, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Başkan Osman Zolan burada yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi bünyesinde Kadın, Engelliler, Gençlik ve Çocuk meclislerinin bulunduğunu anlatarak, hep birlikte Denizli’nin daha ileriye ve güzele gitmesi için gayret ettiklerini söyledi. Gençlik Meclisi aracılığı ile gençlerin taleplerini doğrudan öğrenme imkanı elde ettiklerini kaydeden Başkan Osman Zolan, “Bugün Gençlik Meclisimizde, geleceğimizle, hayallerimizle, arzularımızla, taleplerimizle ilgili değerlendirmeler yapılacak” dedi.
 
“Genç olmadan gelecek olmaz”
 
Gençlerin daha da donanımlı olması için her türlü imkanlarını seferber ettiklerini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Genç olmadan gelecek olmaz. Siz bizim için çok kıymetlisiniz. Bu ülkenin, bu şehrin ve ailenizin geleceği sizlersiniz. Gelecek sizlersiniz. Biz istiyoruz ki daha donanımlı olun, sizlere daha çok imkan sunalım. Başka ülkelerin gençlerinden daha önde olun ve arzu ettiğiniz hedefe ulaşma noktasında sizlere kolaylıklar sağlayalım" diye konuştu. Başkan Zolan, seçime katılım sağlayan tüm gençlere teşekkür ederek başarılar diledi. Konuşmanın ardından Divan Başkanlığını Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci’nin yaptığı Lise Komisyonu seçimi yapıldı. Komisyonda, Melike Özkan, Ece Bıçakçı, İpek Emine Akbay, Hatice Yücel, Fatma Simge Saygın, Kevser Çoban, Nisanur Yerci, Ganimet Hacer, Şevval Doruk, Irmak Ak, Dila Köseoğlu, Gül Belinay Soldoğan, Berk Şanlı, Baran Kaplan, Mert Turan, Yavuz Arslan, Bilal Özgül, Nevzat Bulut, Arda Öner Güzelordu, Mesut Kerim Varol, Rafet Katrancı ve Berke Keleş yer aldı.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku