banner175
Gençlik Meclisi'nden örnek davranış
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyesi 35 genç, Denizli Orman Bölge Müdürlüğü’nün düzenlediği orman yangınları gönüllüsü eğitimine katıldı.
 
Örnek bir davranış sergileyen gençler bu kapsamda Denizli Orman Bölge Müdürlüğü Orman Yangınları Mücadele Şube Müdürü Mehmet Ali İncel tarafından teorik ve pratik olarak verilen orman yangını ile mücadele eğitimi aldı. Eğitimde orman yangınlarına müdahale ve mücadele, mücadelede kullanılan ekipmanlar, ilk yardım, mücadelede kullanılan araçlar (helikopter, arazöz, yangın yönetim araçları, koruyucu kıyafetler) hakkında kapsamlı bilgilendirme gerçekleştirildi.
 
GÖNÜLLÜLERE YANGIN SÖNDÜRME EKİPMANI VERİLECEK
Hem teorik hem de pratik uygulamaların anlatıldığı eğitimin ardından sınava katılan Kent Konseyi Gençlik Meclisi gönüllüleri sertifika sahibi olmaya hak kazandı. Sınavda başarılı olan gönüllülere Orman Genel Müdürlüğü’nce sertifika, kimlik ve kişisel donanım malzemeleri (kıyafet, baret, maske ve çizme) verileceği ifade edildi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku