banner175
Gençlik Meclisi, Yerel Yönetimler ve Gençlik Zirvesi'nde
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Gençlik Kalkınma Derneği’nin Ankara’da düzenlediği Yerel Yönetimler ve Gençlik Zirvesine katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz ve yürütme kurulu üyelerinin yer aldığı zirvede Denizlili gençler, “Yereldeki Çalışmaları İle En İyi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Örneği” olarak sunum yaptı. Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, Türkiye’nin 81 ilinden katılım gösteren STK temsilcilerine Kent Konseyinin kent yaşamındaki önemini ve gençlik meclisinin 10 yıllık süreçte ulusal ve uluslararası platformlarda yönettiği projeleri anlattıklarını söyledi.
 
Denizli kültürü tanıtıldı
 
Zirvede düzenlenen Gençlik Meclisi stantında Denizli kültürünü tanıttıklarını da ifade eden Yılmaz, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisinin “Gençlik Meclislerinin Güçlendirilmesi ve Gençlik Meclisleri Ağı Oluşturulması Projesi”nin bölge ortağı olduğunu ve 5.bölgesel toplantısına ev sahipliği yaptıklarını hatırlattı.
 
Zirvede neler konuşuldu?
 
Gençlik ve Kalkınma Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen zirvede, Türkiye’de Gençlik Meclislerinin Güçlendirilmesi ve Gençlik Meclisleri Ağı Oluşturulması Projesi ele alındı. Projede gençlik meclislerinin kurumsal yapılarının güçlendirilmesini, farkındalığının arttırılmasını ve gençlerin yerellerinde ve ulusalda gönüllü çalışmalar yapabilecekleri mekanizmaların oluşturması hedeflendi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku