banner175
Gerzele ve İncilipınar 'Benim Mahallem'e katıldı
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından mahalle ölçeğinde yönetim birimi oluşturarak, karar süreçlerine halkın katılımının sağlanması ve mahallenin ortak ihtiyaçlarının belirlenerek, mahallenin yaşam kalitesinin geliştirilmesi amacıyla başlatılan 'Benim Mahallem Projesi' kapsamında Gerzele ve İncilipınar mahallelerinde de Mahalle Meclisi kuruldu.  Kurulan Mahalle Meclisi için düzenlenen tanıtım toplantılarına Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Genel Sekreter Baran Akın, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, İncilipınar Mahalle Muhtarı Kadir Göksü, Gerzele Mahalle Muhtarı Mesut Salta ve mahalle sakinleri katıldı.
 
“Kent Konseyi bir iyilik hareketidir”
 
Mahallelerde yaşayan vatandaşların alınan kararlarda söz sahibi olması gerektiğini söyleyen Kent Konseyi Başkanı Değirmenci, “Kent Konseyi, gönüllü vatandaşlarımızın 'toplum için nasıl faydalı olabilirim' diye kendi zamanından, işinden fedakarlık eden arkadaşlarımızdan oluşuyor. Kent Konseyi aslında bir iyilik hareketidir. Kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla, çocuğuyla, engellisiyle mahallede kim varsa kent konseyinde onlar olabilir. Kent Konseyi yol, park, bina yapmaz ama Kent Konseyi gönüller yapar. Gönüllere hitap eder. Bu kapsamda mahallelerde yaşayan hanım kardeşlerimize, gençlerimize, çocuklarımıza, yaşlılarımıza ve engellilerimize yönelik neler yapabiliriz arayışı içerisindeyiz" dedi. Başkan Değirmenci’nin konuşmasının ardından meclis başkanları yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku