banner175
Gümüşten ailesinin ilk misafirleri Zolan çifti oldu
 
Denizli'de yaşanan talihsiz olay geçen ay Anafartalar Mahallesi'nde meydana gelmişti. Elektrik kaçağından çıktığı ifade edilen yangında Gümüşten ailesinin tüm eşyaları küle dönmüş, alevlerin arasından kurtulan Veli-Ümmü Gümüşten çifti ile 2 çocukları kış günü sokakta kalmıştı. Yangını kısa sürede söndüren Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nın durumu haber vermesi üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli evsiz kalan aileye sahip çıkmış, ev eşyaları yenilenerek sıcak bir yuvaya kavuşturulmuştu. Başkan Osman Zolan ve eşi Berin Zolan ailenin ilk misafiri oldu. Ziyarete Zolan çiftinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Süleyman Akbulut ve Sevgi Eli sorumlusu Selma Yıldız katıldı.
 
“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”
Başkan Osman Zolan, Gümüşten ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek, yeni eşyalarla döşenen evin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Çocuklara oyuncak hediye ederek bir süre onlarla oynayan Başkan Osman Zolan, olay gününü Gümüşten ailesinden dinledi.
 
Başkan Zolan, “Allah beterinden korusun.  Şükürler olsun sizlere bir şey olmadı, önemli olan can sağlığı gerisi telafi edilir. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak insanlarımızın zor günlerinde yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Yangın herkesin başına gelebilir. Vatandaşlarımızın açıkta kalmaması adına gayret ediyoruz. Her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
 
GÜMÜŞTEN AİLESİNDEN TEŞEKKÜR
Eşyaları tamamen yenilenen evlerinde çocuklarıyla mutlu bir hayat sürmek istediklerini söyleyen Ümmü Gümüşten de gösterdikleri ilgi ve desteklerden dolayı Başkan Osman Zolan’a, kendilerini yalnız bırakmayan hayırseverlere ve Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli ekiplerine teşekkür etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku