banner175
Hacer Nur Altınok'tan 2 Türkiye derecesi
Denizli Büyükşehir Belediyespor yüzme takımı sporcusu Hacer Nur Altınok, Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen Özel Sporcular Yüzme Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza attı. Antalya Muratpaşa Belediyesi Süleyman Erol Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleşen Özel Sporcular Yüzme Türkiye Şampiyonası’nda down sendromlu yüzücü Hacer Nur Altınok, “bayanlar 50 metre serbest” kategorisinde Türkiye ikincisi olmaya hak kazanırken, “bayanlar 50 metre sırtüstü” stilde ise Türkiye üçüncüsü olarak Denizli’yi bir kez daha gururlandırdı.
 
İlk tebrik Başkan Zolan’dan
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şampiyonada iki ayrı dalda, hem Türkiye 2’ncisi hem de Türkiye 3’üncüsü olarak Denizli’yi başarı ile temsil eden Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı sporcusu Hacer Nur Altınok’u tebrik eden ilk isim oldu. Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Zolan, “Bizim çocukların güzel başarıları bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor. Emek veren katkı sağlayan sporcularımıza, ailelerine, antrenör ve idari ekibimize teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku