banner175
Hal Köprülü Kavşağı da çift yönlü trafiğe açıldı
Denizli'nin ulaşım sorununu çözmek için köprülü kavşaklar, çevre yolları, alt ve üst geçitler, otoparklar gibi ulaşımda çığır açacak projeleri hayata geçiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, projeleri tek tek tamamlıyor. Üçgen Köprülü Kavşaklarını İzmir-Antalya, Antalya-İzmir ve Ankara-Antalya gidiş yönünün trafiğe açan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Hal Köprülü Kavşağını da çift yönlü trafiğe açtı. Denizli-İzmir karayolunda trafiğin kesintisiz ve güvenli bir şekilde akmasının amaçlandığı Halk Köprülü Kavşağı, Bozburun Köprülü Kavşağı ve Denizli’nin yeni çevre yolu olması planlanan 50 metre genişliğindeki yolun da bağlantı noktasını oluşturacak. Ard germe tekniği ile inşa edilen köprü 3 gidiş, 3geliş olmak üzere toplam 6 şeritli yapıldı. 30 metre genişlikte olan köprünün, uzunluğu ise 313 metre. Işık bekleme sürelerini ortadan kaldıracak kavşak ile trafik güvenliği had safhaya çıkacak.
 
Doğru zamanda doğru projeler
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’de yapılan ulaşım yatırımlarının, sadece günü kurtaran değil, geleceğe yönelik nokta hizmetler olduğunu söyledi. Başkan Zolan, “Şükürler olsun ki, Denizli’de ulaşımın kesintisiz, güvenli ve sürdürülebilir olması adına doğru zamanda, doğru projelerle yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Üçgen Köprülü Kavşakları’nın ardından Hal Köprülü Kavşağını da Denizli-İzmir, İzmir-Denizli yönünü trafiğe açtık. Güvenli ve kesintisiz iletişim için yapılan bu proje gerek şehirlerarası trafiğin yoğunluğunu gerekse şehir içi trafiğini de olumlu olarak etkileyecektir. Denizlimize, hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku