banner175
Halk ozanı Özay Gönlüm unutulmadı

Denizli'nin halk kültürünü ve ezgilerini tüm dünyaya tanıtan unutulmaz halk ozanı Özay Gönlüm, vefatının 20.  yıl dönümünde, Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği törenle anıldı.
 
Usta sanatçının Çatalçeşme Oda Tiyatrosu önündeki anıt heykeli önünde yapılan törene, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Sanatçının anıt heykeline çelenk bırakılmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.
 
Konuşmasına İdlib'de meydana gelen saldırıda şehit düşen Mehmetçik için başsağlığı dileyerek başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, “Bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.
 
“DENİZLİMİZİN GURURU; ÖZAY GÖNLÜM
2000 yılında vefat eden Özay Gönlüm’ün Denizli açısından çok özel bir şahsiyet olduğunu dile getiren Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, “Denizlimizin değerlerini unutmamak ve unutturmamak amaçlı her yıl ülkemizin, Ege’nin ve Denizlimizin gururu Özay Gönlüm’ü anıyoruz. Özay Gönlüm 60 yıllık hayatı içerisinde hem kendi memleketinin hem ülkesinin değerlerini ve Denizlimizin ününü uluslararası alanlara taşıdı. Özay Gönlüm’ü rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.
 
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku