banner175
Hava kirliliğine karşı sanayi tesisleri denetlenecek
Denizli Mahalli Çevre Kurulu, hava kirliliğinini sitnene seviyeye inmemesi nedeniyle sanayi kuruluşlarını mercek altına alıyor.
 
Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamada: evlerdeki doğal gaz kullanımının yüzde 65’e kadar yükseldiği belirtilirken, doğal gaza geçmeyenler için de kömürlerin belli standartta satıldığı kaydedildi.
 
Açıklamada, sanayi kuruluşlarının denetleneceği belirtilirken, “Bir zabıta personeli nezaretinde emisyon ölçümlerinin yapılmasına, her ölçüm için bir ölçüm raporu düzenlenmesine, ölçüm sonuçlarının Mahalli Çevre Kurulunda değerlendirilmesine, bacaları ve ölçüm sonuçları uygun olmayanlara yakma tesislerini revize ettirmeleri için 30 gün süre verilmesine” karar verildiği bildirildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku