banner175
Honaz Tüneli'nde Kasım'da ışık görünecek
Vali Hasan Karahan, Denizli’yi İzmir, Aydın, Muğla ve Antalya illerine bağlayacak olan çevre yolu üzerindeki Honaz Tünellerinde incelemelerde bulundu.
 
Vali Karahan ilk olarak şantiye binasında düzenlenen tanıtım toplantısına katıldı, Karayolları 2. Bölge Müdür Yardımcısı Zeki Ali Yazıcıoğlu, çalışmalar hakkında haritalar üzerinde bilgi verdi.
 
Yazıcıoğlu, sol tüpte 1931.7 metre, sağ tüpte ise 1784.1 metre olmak üzere toplamda 3715.8 metre ilerleme sağladıklarını ve kalan tünel uzunluğunun ise toplamda 1349.8 metre olduğunu kaydetti.
 
Yapılan bilgilendirme toplantısının ardından Vali Hasan Karahan tünel içinde incelemelerde bulundu, bilgi aldı.
 
Vali Hasan Karahan Tünel içerisinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek; “Işık görme için tahmin edilen süre Kasım 2018 olarak öngörülmektedir. Kış aylarında tünelimizin faaliyette olması için gayret ediyoruz. Burada çok zahmetli bir çalışma gerçekleştiriliyor, iğne ile kuyu kazılıyor, arkadaşlarımız tüm ekipleriyle 24 saat çalışmalarını sürdürmektedir. Bu projenin ve Haziran ayında ihalesi yapılacak olan Denizli-Aydın Otobanının tamamlanması ile birlikte Denizli’nin ulaşım sorunu çözülmüş olacak. Biz de bu çalışmaların her aşamasını takip etmekteyiz” dedi.
 
Toplantıda ayrıca Honaz Kaymakamı Zafer Öz, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Karayolları 2. Bölge Müdür Yardımcısı Zeki Ali Yazıcıoğlu, Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü Yol Yapım Baş Müh. Alparslan Eşlik, Karayolları 27. Şube Şefi M. Sait Arıduman ve yüklenici firma temsilcileri de hazır bulundu.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku