banner175
İki büyük gruptan ‘trafik' buluşması
Denizli’de kurulan ve kısa sürede bağlayıcı kararlar ile düzeyli bir gurup halinde hareket eden Volkswagen Team Topluluğu ile Denizli Trafik ve Yol Yardımlaşma Grubu birlikte bir takım etkinliklere imza atmak ortak projeler üretmek için bir araya geldi. Üçler Hilal Cami önünde yapılan buluşmaya Denizli Volkswagen Team Topluluğu başkanları Arda Gürkan, İsmail Dinçel, Mahmut Alper ve Semih Avcı ile yönetim kurulu üyeleri Osman Döğer, Ahmet Acar, İlhan Aktümen ile yaklaşık 67 üyeyle birlikte geceye katılım sağladı. 2014 yılında kurulan Volkswagen Team Başkanı Arda Gürkan, sonnoktagazetesi.com’dan Erol Kes’e verdiği bilgide, kuruluş amaçları doğrultusunda her geçen gün büyüdüklerini, üye olan arkadaşlarının da sosyal yapı içinde kuralara uyma zorunluluğu olduğunu, uymayanların gruptan dışlandığı ve toplantılara alınmadığı, etkinliklere yer verilmediğini söyledi.
 
Trafik ve hareket halinde olan insanların her an yardım almaya muhtaç duruma gelebileceğinin unutulmaması gerektiğini belirten Gürkan, sosyal grup ve platform olarak WW ailesinin her geçen gün güçlendiğini, çok üye yerine sağlam ve kurallara uyan toplum içinde ortak kararlara saygı duyan bilinçli üyeler ile yola devem edeceklerini söyledi.
 
Trafik ve Yol Yardımlaşma Grubu Başkanı Adnan Bozkurt ise, Denizli’de başlayan radar trafik yol yardımlaşma gurubu fikrinin giderek büyüdüğü, diğer illerde de benzeri isimler altında sosyal yapılar oluştuğunu, paylaşımların trafik güvenliği ve sosyal yaşam içinde önemli paylaşımlara ev sahipliği yaptığını, kayıp çalıntı ve diğer kural tanımayan trafik canavarlarının afişe edilmesi ile birlikte en kısa sürede trafik içinde yardımlaşma zincirinin oluştuğunu, trafik hakkında insanlara bilgi akışı sağladığını söyledi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku