banner175
İkinci kapalı yüzme havuzunda sona doğru
Denizli Büyükşehir Belediyesi 2016-2017 Eylem Planı içerisinde açıklanan 121 Dev Projesi kapsamındaki İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzunun kaba inşaatı tamamlandı. Yapım çalışmaları hızla devam eden projede son olarak kapalı yüzme havuzunun çatısı kapatılırken, alçı sıvalar, doğrama, cephe, seramik, mekanik ve elektrik imalatlarında da sona gelindi. Spor kompleksi olarak hizmet verecek dev tesiste 2 yüzme havuzu ile birlikte 2 aerobik salonu, 5 spor salonu, tribün, kafeterya, idare odası, doktor ve antrenör odaları yer alacak. Tesiste ayrıca İncilipınar Mahalle Muhtarlığı da bulunacak.
 
Yüzde 75’i tamamlandı
 
Kayıhan’ın ardından İncilipınar Mahallesi’nde Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ikinci kapalı yüzme havuzu olarak hayata geçecek tesisin kaba inşaatı tamamlanırken, projenin fiziki olarak yüzde 75’inin bitirildiği ifade edildi. Çalışmalarda olağandışı bir aksaklık olmaması durumunda İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzunun yılsonuna yetişeceği belirtildi.
 
“Binlerce vatandaşımızı yüzme sporuyla buluşturduk”
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kent merkezinde daha önce Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzunu hizmete sunduklarını belirterek, “Burada Denizli’de yüzme bilmeyen kalmayacak sloganıyla, ücretsiz kurslar düzenleyerek binlerce vatandaşımızı yüzme sporuyla buluşturduk. 3’ü ilçe merkezinde olmak üzere 121 Dev Projemiz kapsamında 7 adet daha kapalı yüzme havuzu inşa edeceğiz. İncilipınar Mahallesi’ndeki tesislerimiz bunlardan ilki. Yapım çalışmalarını kısa zamanda tamamlayıp halkımızın hizmetine açacağız” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku