banner175
İncesaz'dan Denizlililere müzik ziyafeti
 Eski ramazanları aratmayan Büyükşehir’le Ramazan Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Denizlililerin ramazan ayında vazgeçilmez mekanı haline gelen Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, Türk Sanat Müziği’nin sevilen grubu İncesaz’ı ağırladı.
 
Saat 20.30’dan itibaren birbirinden güzel etkinliklerin sunulduğu merkezde gerçekleşen programa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serhat Akbulut, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. İncesaz, “Deli Yürek”, “Ekmek Teknesi”,  “Baba Evi” ve “İkinci Bahar” gibi dizilerin unutulmaz şarkılarını seslendirdi.
 
Büyük beğeni toplayan konser ile izleyiciler özlem dolu bir ramazan gecesi geçirdi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Akbulut gecenin sonunda seslendirdikleri şarkılarla unutulmaz bir program yaşatan İncesaz grubuna teşekkür ederek sanatçılara üzerinde Denizli horozu bulunan kaide verdi.
 
BU AKŞAM ÖZGÜR DOĞAN SAHNE ALACAK
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7’den 70’e herkese hitap eden ramazan etkinliklerinde bu akşam saat 21.30’da Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçısı Özgür Doğan, Türk Halk Müziği konseri ile sahne alacak. Saat 20.30’dan itibaren eski ramazanları aratmayan dolu dolu programların olduğu Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı programlarına tüm Denizlililerin davetli olduğu belirtildi.
 
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku