banner175
İstanbul'da Denizli rüzgarı

Türkiye'de en fazla turist ağırlayan 5. kent olan Denizli'nin turizmden aldığı payın daha da artması için Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale Belediyesi ve Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) güç birliği yaparak yeni bir tanıtım atağı başlattı. Termal İyi Gelir projesi kapsamında hayata geçen projeyle milyonlarca yolcunun seyahat ettiği İstanbul'daki Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Denizli'nin turizm değerleri tanıtılıyor. UNESCO Dünya Miras Listesi'ndeki beyaz cennet Pamukkale, Hierapolis Antik Kenti, Kırmızı Su, Laodikya Antik Kenti, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası ve Denizli Kayak Merkezi'nin eşsiz güzellikteki fotoğrafları metropol kent İstanbul'da her ay milyonlarca yolcunun seyahat ettiği Sabiha Gökçen Havalimanı'nı süslüyor. Çalışmada, Denizli'nin eşsiz değerleri ile birlikte turistlerin rezervasyon yaptırabileceği www.termaliyigelir.com platformunun tanıtımı da bulunuyor.

TANITIM ATAĞI TURİZMCİLER İÇİN ÇOK DEĞERLİ
Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, Denizli'nin tanıtımı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki'ye teşekkür etti. Termal İyi Gelir projesinin Denizli turizmine büyük katkılar sağlamaya devam ettiğini anlatan Şen, "Şehrimizin gerek yurt içinde gerekse yurtdışında tanıtımı adına yapılan bu çalışmalar biz turizmciler için çok değerli ve büyük moral kaynağı. Denizli turizminin bir adım daha ileri gitmesi için her zaman bizlere destek olan Başkanımız Osman Zolan ile Avni Örki'ye şükranlarımı sunuyorum. Bu güç birliği bizi daha da ileriye taşıyacak" dedi.

TANITIM ÇOK ÖNEMLİ
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise, tanıtımın hem Denizli hem de Pamukkale için çok önemli olduğunu ifade ederek, “Doğal ve tarihi güzellikleri ile Denizli’miz çok önemli bir turizm kenti. Bu kentin güzelliklerini her platformda tanıtmanın önemini biliyoruz. Bu nedenle İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yerli ve yabancı yolcuları Termal İyi Gelir projesi ile kentimize çekmek için tanıtım faaliyetlerine başladık. Bu konuda Denizli Büyükşehir Belediyemiz ve DENTUROD ile ortaklaşa çalışmalar yapıyoruz. Amacımız Denizli ve Pamukkalemize daha fazla yerli ve yabancı turisti getirerek turizmden daha fazla pay almak. Bu konuda desteklerini esirgemeyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ile DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen’e teşekkür ediyorum” dedi.

ŞEHRİMİZİN GÜZELLİKLERİNİ ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, özellikle son yıllarda turizmde büyük bir atak yapan Denizli'nin sektörün parlayan yıldızı olduğunu söyledi. Şehrin turizmde hak ettiği değeri alması için elbirliği ile çalıştıklarını anlatan Başkan Zolan, "Turizm lokomotifimiz Pamukkale olsa da bunun yanında yaylalarımız, termal sularımız, kayak merkezimiz, 19 antik kentimiz ve adını sayamayacağımız birçok doğal güzelliğimizle eşine az rastlanır bir şehirdeyiz. Bu bize Allah'ın bir lütfudur. Denizlimizi turizm sektöründe daha da ileri noktalara götürmek adına şehrimizin değerlerini tüm kurumlarımızla el ele gönül gönüle vererek anlatmaya, şehrimizin turizmden daha fazla pay alması için de çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku