banner175
İSTSU Özel Ödülü Büyükşehir DESKİ'nin
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İSKİ Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl ilki düzenlenen sürdürülebilirlik ve ekonomik kalkınma odaklı İstanbul Su Kongresi ve Fuarı'na (İSTSU) katıldı. 22 ülkeden ve Türkiye'nin 32 şehrinden katılımcı ile binlerce ziyaretçinin iştirak ettiği kongrede "Su Yönetimi ve Arıtma Teknolojileri, Atık Su Arıtma ve Yeniden Kullanım, Kazısız Teknolojiler ve Altyapı Rehabilitasyon, Çamur Yönetimi, Su Endüstrisi ve Endüstri 4.0" olmak üzere 5 ana konu başlığı ele alındı. Kongrede ayrıca su yönetimine dair; erişilebilirlik, hizmet kalitesi, verimlilik ve ekonomik projeler ile su kullanımının bilinçli ve tasarruflu şekilde yapılmasını teşvik eden sosyal uygulamalar da değerlendirildi.
 
İSTSU Özel Ödülü
 
Değerlendirme sonunda Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü'nün “Minik Minik Ellerim, Susuz Büyümez Düşlerim” adlı projesi sosyal sorumluluk uygulamaları kapsamında İSTSU Özel Ödülünü aldı. Ödül, Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmud Güngör'e İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı tarafından verildi.
 
 “Minik Minik Ellerim, Susuz Büyümez Düşlerim”
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü'nün hayata geçirdiği Minik Minik Ellerim, Susuz Büyümez Düşlerim projesinin amacı çocukların küçük yaşlardan itibaren su kullanım bilincini kazanmasını hedefliyor. Anaokulu ve ilkokullarda su duyarlılığı ve tasarrufu hakkında bilgilendirme yapan Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü'nün gönüllü personeli suyun önemini kendi yazdığı tiyatro ve müzikal gösterileri ile anlatıyor. 22 Mart 2016 Dünya Su Günü'nde başlatılan proje ile bugüne kadar 120 okulda 175 etkinlik yapılırken, toplamda 10 bin öğrenciye ulaşıldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku