banner175
İzmir Bulvarı geçici süreyle trafiğe kapatılacak
Denizli Büyükşehir Belediyesinin yapımını sürdürdüğü Sanayi Bağlantı Köprüsü çalışmaları kapsamında İzmir Bulvarı 22 Eylül 2017 Cuma günü geçici olarak trafiğe kapatılacak. Denizli'nin ilk ard germe köprüsünden biri olacak Sanayi Bağlantı Köprüsü inşaatı hızla devam ederken, köprünün imalat çalışmaları kapsamında köprü kiriş montajı ve tabliye kalıbının yapımına başlanacağı belirtildi. Bu kapsamda Denizli-İzmir Karayolunun 22 Eylül 2017 Cuma gününden itibaren geçici süreyle trafiğe kapatılacağı kaydedilirken, çalışmaların devam ettiği süre boyunca bölgedeki sürücüler için yeni güzergahlar oluşturuldu. Bölge üzerinde seyahat edecek sürücülerin ulaşımda herhangi bir aksaklık yaşamaması için trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.
 
Güzergahlar
 
- Çalışmaların devam ettiği süre boyunca İzmir istikametine gitmek isteyen sürücülerimiz; İzmir Bulvarı'ndan 2481Sokak - 2475 Sokak - 2499 Sokak ve 2490 Sokak üzerinden İzmir Bulvarına ulaşabileceklerdir.
         
- İzmir istikametinden gelip Ankara, Antalya ve Şehir Merkezi istikametine gitmek isteyen sürücülerimiz ise; Zafer Katrancı Köprülü Kavşağı( Bakırlı Işıkları) Köprü üstünden gelenler 2490 Sokak - 2475 Sokak - Demiryolu Caddesi ve 2481 Sokak üzerinden İzmir bulvarına ulaşabileceklerdir.
 
-Zafer Katrancı Köprülü Kavşağı( Bakırlı Işıkları) Köprü altından gelen sürücülerimiz ise 2469 Sokak - 2518 Sokak Demiryolu Caddesi ve 2481 Sokak üzerinden İzmir Bulvarına ulaşabileceklerdir.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku